70-jarig Jubileumconcert

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door een orkest bestaande uit, aan het conservatorium afgestudeerde musici.

Koor en orkest staan onder leiding van dirigent Arnold Jonker.

Muziek voor koor en orkest wordt gearrangeerd door Cas Straatman.

Dit concert wordt gegeven in de openlucht aan de boorden van het Paterswoldsemeer.

Het thema “Meer Muziek” spreekt voor zich. De prachtige klassieke klanken die over het meer tot ver te horen zijn, zullen de liefhebbers het hart sneller doen kloppen.

Het programma zal deze middag o.a. bestaan uit gedeeltes uit de opera’s La Traviata, Aida en uit operettes zoals Pinafore en The Pirates of Penzane van Gilbert&Sullivan.

Het publiek kan rekenen op een onvergetelijke middag.

De toegangsprijs is € 20,00 (incl. programmaboekje), maar excl. reserveringskosten. De kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden bij www.vanplan.nl, maar ook via de website van het nnook, bij de pagina “Optredens” in het blokje Meer Muziek ziet u, na het intoetsen van de +, een regel bestelkaarten.  Ook is het mogelijk tijdens een van de repetitieavonden op de dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur in het Multi Functioneel Centrum P.C.Hooftlaan 1a, Groningen.

Mede mogelijk gemaakt door…

Met steun van een aantal hele fijne subsidieverstrekkers, zoals Prins Bernhard Cultuurfonds, Kammingafonds en de Kunstraad Groningen, zijn wij in staat dit jubileumconcert te geven. Ook de eigenaar van restaurant De Twee Provinciën bedanken wij voor het beschikbaar stellen van zijn mooie locatie.

Het repertoire van dit 70-jarig Jubileumconcert kunt u vinden in het eerste blokje van de pagina “Optredens”.

Nogmaals wij hebben er zin en zorgen ervoor dat u dat ook heeft de 27ste mei.

Verloting

Plaats de flyer op je raam of deur of ….., bedenk zelf een plaats en maak daar een foto van, schrijf er desnoods een leuke tekst bij of illustreer deze. Wees gewoon creatief en stuur het naar ons secretariaat, met vermelding van naam en adres. U kunt uw foto tot 27 mei aanleveren, begin juni zal een deskundige jury de uitslag bekend maken en zal de winnaar een leuk presentje ontvangen