Sponsoren en vrienden van het NNOOK

Vrienden van NNOOK

Als bestuur van het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor zouden wij graag een beroep op u doen. Wij willen heel graag de lijst met donateurs, vanaf nu genaamd, “Vrienden van het NNOOK” uitbreiden. Wij proberen met uw ondersteuning en dat kan door een éénmalige storting per jaar, ons koor weer een financiële prikkel te geven.

Sleutel is "samenwerking"

Ondanks de hoge gemiddelde leeftijd zijn we als vereniging volop in beweging en ontwikkeling, maar vooral gericht op de toekomst. Zo worden nieuwe wegen die tot verdere en bredere samenwerking kunnen leiden gevonden. Goed voorbeeld daarvan is de recentelijk gestarte samenwerking met Cas Straatman, muzikanten van het Conservatorium, regisseuse Gonda Jonker en Restaurant de Twee Provinciën bij het jubileumconcert in 2018.

Wat is de bijdrage?

Natuurlijk is elk bedrag meegenomen, maar laten we zeggen dat het minimale bedrag € 50,00 is. Als we ook structureel leuke dingen willen blijven doen, zoals het geven van concerten, het up-to-date houden van de koorkleding, het huren van repetitieruimtes en het hebben van goede dirigenten en/of repetitors, dan zal dit bedrag hoger moeten zijn.

Wat krijgt u ervoor?

Elke “Vriend van het NNOOK” die het minimale bedrag inlegt van  € 50,00, krijgt hiervoor in ieder geval 50% korting op een entree kaart, te besteden voor één van onze grote concerten, waarbij ook een consumptie gratis is. Dit geldt ook voor de vriend die ons met    € 100,00 zal steunen. Vanaf € 100,00 en hoger, zal er één gratis entreekaart worden afgegeven. En verder zal elke “Vriend van het NNOOK” via de nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten van het koor.

Meer info?

U kunt zich aanmelden als “Vriend van het NNOOK” bij onze penningmeester, mevr. C. Panhuysen, met als mailadres claudy.panhuysen@hotmail.com. Tevens kunt u het postadres van het NNOOK gebruiken, t.w. MultifunctioneelCentrum, t.a.v. NNOOK, P.C. Hooftlaan 1a, 9721 JM Groningen Of via onze website…!! www.nnook.nl

NNOOK in actie

Sponsoren

Sponsoren zijn heel belangrijk voor het NNOOK, dankzij deze groep is het organiseren van grotere evenementen mogelijk. Met als gemeenschappelijk doel; Opera & Operette promoten…!!

Onze enthousiaste PR/Sponsor team  zoekt samen met de sponsor naar de juiste formule om zijn of haar naamsbekendheid te vergroten.
Dit kan zijn door een impressie van de sponsor op onze site te plaatsen, door herhaalde publicaties op posters, dagbladen en op locaties van de verschillende evenementen…

Belangstelling?

neem dan contact op met onze PR/sponsor-team:

Harrie Vos (050-5423166)
Roel Birza (050-5415897)