Meedoen

Zingt u onder de douche?

En klinkt dat een beetje? Wij zijn op zoek naar talent. Zelf zijn wij namelijk ook zo begonnen. En nu zijn wij toch maar mooi het Noord Nederlands Opera- & Operettekoor, kortweg het NNOOK. Een gemengd koor van 55 enthousiaste amateurzangers. Van hoog tot laag: 1ste – en 2e sopraan, 1ste – en 2e alt, 1ste – en 2e tenor, bariton en bas.

We zingen van alles een breed repertoire. Dat maakt alleen het repeteren al tot een feestje. Hartstochtelijke Italiaanse opera, vrolijke Duitse operette, bekende Engelstalige musicals. Elk genre is ons even lief en dat geldt gelukkig ook voor Arnold Jonker, onze dirigent, die steeds weer het beste uit ons weet te halen. Met Hessel bij de Leij aan de vleugel, onze repetitor, zorgen zij beiden voor de professionele inspiraties.

Het NNOOK repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in het MFC de Wijert, P.C. Hooftlaan 1a in Groningen. We zouden het fijn vinden uw talent bij ons de ruimte te geven.

U bent van harte welkom een kijkje te nemen op één van onze repetitieavonden, wij zorgen voor koffie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie? Bel met ons secretariaat Mevr. M. Hesseling, telefoonnummer 0651406935en vraag gerust wat u weten wilt. U kunt haar ook een e-mail sturen, het adres hiervan is margahesseling@home.nl